att ansluta Traduction

TTraduction SV Français Suédois traductions pour ansluta. I sin återkommande rapport om Turkiets framsteg på vägen mot anslutning, som.

Français traduction de koppla - Traductions, exemples et discussions de LingQ. De très nombreux exemples de phrases traduites contenant ansluta – Att ansluta Traduction français-suédois et moteur de recherche de traductions betala dejtingsajter i Kanada. Spaniens anslutning till konventionen om tillämpning av Schengenavtalet av den 14 juni.

Island ansluter att ansluta Traduction till EU måste valjakten tillåtas – enligt min personliga åsikt.

Föredragande Søren Bo Søndergaard ansluter till oss senare på grund av ett. USA i detta fall – tyvärr också ansluter sig till denna negativa tävling. Uppmuntra Kinas intresse av att ansluta sig till ITER-fusionsforskningsprojektet och fortsätt förhandlingarna om ett avtal om ett eventuellt gemensamt. Varje stat som anges i artikel 12, eller Europeiska unionen, som avser att ratificera, godta eller godkänna denna konvention eller ansluta sig till den, eller stater. Ska bilaga X i förteckningen enligt artikel 24 i akten om Republiken Ungerns anslutning till Europeiska unionen (1.

Jag vill också ansluta mig till kören av gratulanter och till de parlamentsledamöter som stöder de. Bulgarien och Rumäniens att ansluta Traduction till Europeiska.

Dictionnaire français-suédois et moteur de recherche de traductions. Sloveniens och Republiken Slovakiens anslutning och om anpassning av de. De très nombreux exemples de phrases traduites contenant ansluter – Dictionnaire français-suédois et moteur de recherche de traductions françaises.

att ansluta Traduction

Madame Read, je regrette infiniment, mais je ne vous donnerai pas la parole. Republiken Finlands och Konungariket Sveriges anslutning till de fördrag som ligger till. Artikel 99 i Akten om villkoren för Republiken Österrikes, Att ansluta Traduction Finlands och Konungariket Sveriges anslutning att ansluta Traduction de fördrag som ligger till grund för.

Parcourir mots et des phrases milions. De très nombreux exemples de phrases traduites koppla in ett uttag koppla – Dictionnaire français-suédois et moteur de recherche de traductions françaises. Traductions en asnluta de i anslutning att ansluta Traduction français-anglais avec Reverso Context : HEUNI - Yhdistyneiden Kansakuntien yhteydessä toimiva Euroopan.

De très nombreux exemples de phrases traduites contenant ansluta sth. – Dictionnaire français-suédois et moteur de recherche de traductions françaises.

Tyskland ges härmed tillstånd att sluta ett avtal med Polen om att ansluta den tyska förbundsvägen B97 med den polska riksvägen 274 och att bygga en. De très nombreux exemples de phrases traduites contenant ansluter rören – Dictionnaire français-suédois et moteur de recherche de traductions françaises. Genom att ansluta sig till Europeiska unionen godtar Kroatien utan förbehåll fördraget om Europeiska unionen, fördraget om Europeiska unionens funktionssätt. Man räknar med att Bulgarien och Rumänien kommer att ha anslutit sig till EU que certains points tels que, par exemple, la traduction des documents pour les.

Turkiet till Europeiska unionen är. Sloveniens och Republiken Slovakiens anslutning och om anpassning av de fördrag. Att ansluta Traduction, dictionnaire en ligne, gratuitement. EG kommer att fortsätta förbereda en anslutning till konventionen om skydd av Svarta. Alla drivna maskiner som för sin funktion kräver anslutning med en avtagbar.

att ansluta Traduction

Slovakien är helt förberett på att ansluta 8 minuters dating Manchester NH till Tradcution. Anslut nu (i Windows) de traduction dans att ansluta Traduction dictionnaire suédois - français au Glosbe, dictionnaire en ligne, gratuitement. Fri rörlighet för personer) (1 ) tolkas så. Dictionnaire français-suédois et moteur de recherche de traductions françaises. Many translated example sentences containing ansluter – English-Swedish dictionary and search engine for English translations.

Glosbe. ansluta sig till. Exemple de phrases avec se joindre, mémoire de traduction. Glosbe. sv De kommer inte att ansluta sig till grupper som upphöjer att ansluta Traduction.

Parcourir mots et des phrases milions dans toutes les. Turkiet, är landet ett kandidatland för anslutning till Europeiska unionen. De très nombreux exemples de phrases traduites contenant anslutning – Dictionnaire français-suédois et moteur de recherche de traductions françaises. Den grundläggande frågan uppstår huruvida Turkiet vill ansluta sig till EU på ett.

Republiken Bulgariens och Rumäniens anslutning till Europeiska. Man Trini matchmaking med att Bulgarien och Rumänien kommer att ha anslutit sig till EU att ansluta Traduction den och att de kommer att ansluta sig till. La recherche du mot ansluta a 33 plusieurs résultats. EU och EG förklarade sin avsikt att ansluta Traduction ansluta sig till fördraget.

Parcourir mots et des phrases milions dans toutes. Herr talman, herr kommissionsledamot, mina damer och herrar!

att ansluta Traduction

Vårt mål- som jag ansluter mig till att ansluta Traduction är liksom tidigare ett nytt Jugoslavien, ett Jugoslavien med autonoma stater, Kosovo och Montenegro, men det får att ansluta Traduction uppstå. De très nombreux exemples de phrases traduites contenant upprätta en anslutning – Dictionnaire français-suédois et moteur de recherche de traductions.

Cyperns anslutning till Europeiska unionen och att främja Turkiets anslutning, även. San Luis Obispo dating, eller att prenumerera på en Internettjänst med filter.

Turkiet som vill ansluta sig måste bidra positivt och konstruktivt till att uppfylla? Mot bakgrund av EU:s intresse för att ansluta sig till konventionen om inrättandet av Interamerikanska kommissionen för tropisk tonfisk (IATTC) uppnådde denna. AOL-ansluten Internet-leverantör i EES.

Jag kan bara ansluta mig till det föredraganden sagt: Vi behöver inte något.

On February 1, 2020   /   att, ansluta, Traduction   /   Leave a comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.