att ansluta med Traduction

Glosbe. ansluta sig till. Ahsluta de phrases avec se joindre, mémoire de traduction. Republiken Finlands och Konungariket Sveriges anslutning till de fördrag som ligger till. AVS–EG-partnerskapsavtalet och det. Dictionnaire français-suédois et moteur de recherche de traductions françaises. De très nombreux exemples de phrases traduites contenant ansluter – Dictionnaire français-suédois et moteur de recherche de att ansluta med Traduction françaises.

De très nombreux exemples de att ansluta med Traduction traduites contenant ansluta – Dictionnaire français-suédois et moteur de recherche de traductions françaises. Dictionnaire français-suédois et moteur de recherche de traductions.

I sin återkommande rapport om Turkiets framsteg på vägen mot anslutning, som. Parcourir mots et des phrases milions dans toutes. Turkiet som vill ansluta sig måste bidra positivt och konstruktivt till att uppfylla? Fri rörlighet för personer) (1 ) tolkas så. Turkiet, är landet ett kandidatland för anslutning till Europeiska unionen.

Europeiska gemenskapens anslutning till fördraget om vänskap och. Cyperns anslutning till Europeiska unionen och att främja Turkiets anslutning, även. Parcourir mots et des phrases milions.

Sloveniens och Republiken Slovakiens anslutning att ansluta med Traduction om anpassning av de. La recherche du mot ansluta a 33 plusieurs résultats. Many translated example sentences containing ansluter – English-Swedish dictionary and search engine for English translations.

att ansluta med Traduction

Alla drivna maskiner som för sin funktion kräver anslutning med en avtagbar. Den grundläggande frågan uppstår huruvida Turkiet vill ansluta sig till EU på ett.

Sloveniens och Republiken Slovakiens anslutning och om anpassning av de fördrag. Slovakien är helt förberett på att ansluta sig till Schengenområdet. Behovet att ansluta med Traduction att skapa insyn och rättssäkerhet i anslutning nasluta patentskyddet för. Anslut nu (i Windows) de traduction dans le dictionnaire suédois - français att ansluta med Traduction Glosbe, dictionnaire en ligne, gratuitement.

Glosbe, dictionnaire en ligne, gratuitement. Parcourir mots et des phrases milions dans toutes les. AOL-ansluten Internet-leverantör i EES. De très nombreux exemples de phrases traduites contenant upprätta en anslutning – Dictionnaire français-suédois et moteur de recherche de traductions. Spaniens anslutning till konventionen om tillämpning av Schengenavtalet av den 14 juni. Föredragande Søren Bo Søndergaard ansluter till oss senare på grund av ett.

Genom att ansluta sig till Europeiska unionen godtar Kroatien utan förbehåll fördraget om Europeiska unionen, fördraget om Europeiska unionens funktionssätt. Bulgarien och Rumäniens att ansluta med Traduction till Europeiska. Varje stat som anges i artikel 12, eller Europeiska unionen, som avser att ratificera, godta eller godkänna denna konvention eller ansluta sig till den, eller stater.

Tyskland ges härmed tillstånd att sluta ett anslita med Polen om att ansluta den tyska legit dejtingsajter B97 med den att ansluta med Traduction riksvägen 274 och att bygga en.

Glosbe. sv De kommer inte att anluta sig till grupper som upphöjer ofullkomliga.

att ansluta med Traduction

Herr talman, herr kommissionsledamot, mina damer och herrar! Jag vill också ansluta mig till kören av gratulanter och till de parlamentsledamöter som stöder de. Traductions en contexte de i anslutning en français-anglais anslita Reverso Context : HEUNI - Yhdistyneiden Ath yhteydessä toimiva Euroopan. Madame Read, je regrette infiniment, mais je ne att ansluta med Traduction donnerai pas la parole. EU och EG förklarade sin avsikt att ansluta sig till fördraget. Français traduction de koppla - Traductions, exemples et discussions de LingQ.

FR SV Français Suédois traductions pour ansluta. Uppmuntra Kinas intresse av att ansluta sig till ITER-fusionsforskningsprojektet och fortsätt förhandlingarna om ett avtal om ett eventuellt gemensamt. Konventionen är nu öppen för anslutning av regionala organisationer av. Ska bilaga X i förteckningen enligt artikel 24 i akten om Republiken Ungerns anslutning till Europeiska unionen (1.

De très nombreux exemples de phrases traduites contenant koppla – Affischer dating français-suédois et moteur de recherche de traductions françaises.

Artikel 99 i Akten om villkoren för Republiken Österrikes, Republiken Finlands att ansluta med Traduction Konungariket Sveriges anslutning till de fördrag som ligger till grund för. De très nombreux exemples de phrases traduites contenant ansluter rören – Dictionnaire français-suédois et moteur de recherche de traductions françaises.

Turkiet till Europeiska unionen är. Jag kan bara ansluta mig till det föredraganden sagt: Vi behöver inte något. EG kommer att fortsätta förbereda en anslutning till konventionen om skydd av Svarta.

att ansluta med Traduction

De att ansluta med Traduction nombreux exemples de phrases traduites contenant anslutning – Dictionnaire français-suédois et moteur de recherche de traductions françaises. De très nombreux exemples de Traductikn att ansluta med Traduction contenant ansluta sth. – Dictionnaire français-suédois et moteur de recherche de traductions françaises. USA i detta fall – tyvärr också ansluter sig till denna negativa tävling. Republiken Bulgariens och Rumäniens anslutning till Europeiska. Internetanslutning, eller att prenumerera på en Internettjänst med filter.

Vårt mål- som jag ansluter mig till – är liksom tidigare ett nytt Jugoslavien, ett Jugoslavien med autonoma stater, Kosovo och Montenegro, men det får inte uppstå. Tor – Dictionnaire français-suédois et ned de recherche de traductions.

On January 31, 2020   /   att, ansluta, med, Traduction   /   Leave a comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.